dimarts, 12 d’agost del 2008

Al·legació 4 a l'entrador nou d'Almiserà

EXPOSE:

1.-
Que a l’estudi de trànsit es diu que “no se dispone de datos de intensidad de tráfico procedente de aforos para poder estimar la IMD de las carreteras cercanas al trazado proyectado... Por otro ladoIMD observada en la CV-6081 es escasa”.

2.-
En el mateix capítol se’ns diu que “debido al suelo urbanizable previsto por el planeamiento en tramitación”. Com el mateix enunciat diu, el PGOU es troba en tramitació i, per tant, no es poden prendre per definitives aquestes xifres fins que el PGOU estiga definitivament apovat.

3.-
A més, tot seguit es diu que “se va a suponer que la población en el año horizonte sea el doble obtenido estadísticamente; concretamente 664 habitantes”. Perquè s’empra aquesta xifra? Segons quins càlculs? Ni tan sols responen al que preveu el PGOU, encara en tramitació i, per tant, tampoc definitiu.

4.-
Al següent paràgraf es diu que “el porcentaje de vehículos pesados se estima en un 10 %”. Perquè? No es justifica ni es raona. Quin motiu, a més, té el trànsit de vehicles pesats per Almiserà?

AL·LEGACIONS:
Per tot això, considerem imprecís, confús i en alguns llocs arbitraris les dades de referència emprades per a justificar l’actuació. Per això, sol·licitem la retirada del projecte de l’entrador al municipi d’Almiserà.