dimarts, 12 d’agost del 2008

Al·legació 1 a l'entrador nou d'Almiserà

En relació a la Resolució de 16 de maig de 2008, de la Direcció General d’Obres Públiques, relativa a la informació pública del projecte bàsic de l’estudi d’integració paisatgístiques: Clau: 11-V-1941(2). Nova carretera de connexió d’Almiserà amb l’antiga travessia CV-60, i dintre del període legal d’al·legacions,

EXPOSE:
1.-
La Direcció General d’Obres Públiques, de la Conselleria d’Infraestructures i Transport, ha aprovat inicialment el projecte de referència i com a conseqüència s’ha obert el tràmit d’informació pública en la forma prevista en la Llei de Règim Jurídic per a les Administracions Públiques i Procediment Administratiu Comú.
L’esmentat període d’informació pública s’obri a l’efecte de la legislació general, legislacions sectorials, així com als previstos en la legislació d’impacte ambiental pel que fa referència a l’estudi d’impacte ambiental i a l’estudi d’integració paisatgística; tot, amb l’objecte de consultar el projecte i presentar al·legacions als llocs indicats més avall.
El termini era de 30 dies hàbils comptadors a partir del primer dia hábil següent al de la publicació de l’anunci en el Boletín Oficial del Estado.

La informació es podia consultar a:
Conselleria d’Infraestructures i Transport:
• 46010 València: avinguda de Blasco Ibáñez, 50
• 03001 Alacant: avinguda d’Aguilera, 1r-7ª. planta
• 12003 Castelló: avinguda del Mar, 16
Ajuntament d’Almiserà

2.-
A l’Ajuntament d’Almiserà, se sol·licita una còpia digital de la informació. 9 dies després ens informen, que no és possible consultar-ho d’aquesta manera perquè a l’Ajuntament no hi ha còpia i ens emplacen a consultar-ho a Conselleria d’Infraestructures i Transport; tot i això, l’Ajuntament d’Almiserà que encara hui esperem una contestació per escrit.

A Conselleria no hi ha còpia digital però el que és més sorprenent és que tampoc la tenen en paper. Allà mateix vam presentar una queixa per escrit per no poder tenir-hi accés. Adjuntem còpia de la queixa.

Després de tot els viatges, el termini acaba el 13 d’agost i disposem d’uns pocs dies per consultar tota la informació del projecte, fet que fem en format paper.

Creiem que el període d’al·legacions no s’ha respectat, amb el consegüent greuge amb els veïns i veïnes que vulguen consultar-lo.

AL·LEGACIONS:
Davant la impossibilitat de tenir accés a tota la documentació en format digital per estudiar el projecte i poder presentar possibles al·legacions més estudiades, sol·licitem la retirada del projecte i l’inici d’un nou període d’al·legacions en què es complisquen els terminis i les condicions legals de consulta.